If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Така да бъде.Безмислено е да спорим. За суми от от 50 лева за ремонт няма какво да ги говорим.Да припомня ссамо ,че ставаше дума преди 10 поста за 1000 лева
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Така да бъде.Безмислено е да спорим. За суми от от 50 лева за ремонт няма какво да ги говорим.Да припомня ссамо ,че ставаше дума преди 10 поста за 1000 лева
Такова нещо даже не се е и споменавало. Те два нови фара не струват 1000 лв.
Такова нещо даже не се е и споменавало. Те два нови фара не струват 1000 лв.
Почти толкова са!Освен ако не са Депо метро или тем подобни самозапалващи се фарчета
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Тъй де,написал съм почти 1000,от ибея около 800-850лв.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Абе 2 нови си струват 1000 от ма.Един приятел си докара 166 2.0 т.с без фар от Италия.Тук в бг му искаха 650 парцала за 1 фар,но той вкара от Турция за 220 евра някъде,такаче драги ми смехурко май такмо за 1000 говорим.Сега ще потърся поста
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Извинете за грешката ми, сметнах само единия фар. Човек съм все пак. Но въпреки това 800 лв , а не 1000. В рязана турция, сашо ауто и тн може да им слагат цени каквито си искат. Дал съм пример за европейска цена. И да се върнем в началото, че никой драги ми "не-смехурко" не е споменавал цени от 1000 лв. никъде в темата. А рециклиране, което е къде ти по-евтино.
Е добре де , че са скъпи скъпи са. немога да разбера защо се пишат излишни работи .. След някое и друго време и аз ще рециклирам моите и от излишни постове няма да мога да намеря къде да пратя фаровете..
Comment